معرفی به استاد پیام نور – معرفی به استاد چیست؟
شهریه معرفی به استاد پیام نور و مطالبی درباره معرفی به استاد پیام نور را در این مقاله میخواهیم با شما دانشجویان عزیز دانشگاه پیام نور بررسی کنیم.
می توان گفت در تمامی دانشگاه های کشور مبحثی به اسم معرفی به استاد یا شهریه معرفی به استاد مطرح است که دانشگاه پیام نور از این قاعده مستثنا نیست.
معرفی به استاد پیام نور که از سال 1394 تصویب شده است، را میتوان با نام های تک درس یا مطالعه آزاد نابرد معمولاً مبحث معرفی به استاد در ترم های آخر تحصیلی مبحث بسیار گرم و جذابی است.
معرفی به استاد پیام نور
معرفی به استاد در دانشگاه پیام نور یعنی چه؟
یکی از ساده ترین جواب هایی که میتوان به معرفی به استاد پیام نور داد این است که اگر دانشجویی یک یا دو درس از واحدهای درسی که از ترم های قبل باقی مانده است را می تواند بردارد که سریعتر فارغ التحصیل شود. می توان معرفی به استاد پیام نور را اینگونه تعریف کرد که دانشجو درس را با استاد مشخص بردارد با هماهنگی دانشگاه و به جای اینکه تا امتحانات پایان ترم صبر کنند زودتر آزمون دهد . که استاد می تواند خیلی سریع و بعد از امتحان نمره دانشجو را وارد نماید و دانشجو به دنبال کارهای تسویه حساب خود باشد.
شهریه معرفی به استاد پیام نور
زمانی که شما عزیزان درسی را به عنوان معرفی به استاد برداشتهاید باید شهریه معرفی به استاد پیام نور خود را پرداخت کنیم معمولاً می شهریه مصوب هیئت امنای دانشگاه پیام نور است .
شهریه معرفی به استاد پیام نور به این شکل محاسبه می شود که اگر دانشجو یک درس را بر داشته باشد شهریه ثابت ای که باید پرداخت کند نصف شهریه ثابت ترم میباشد. نکته حائز اهمیت این جاست که اگر دانشجو دو درس را برای معرفی به استاد انتخاب کرده باشد شهریه که باید بپردازد به صورت کامل برای دو درس باید شهریه ثابت را پرداخت نماید
پس میتوان به صورت کلی گفت که دانشجو بعد از تایید درخواست در پیشخوان خدمت سیستم گلستان (اخذ درس مطالعات آزاد توسط دانشجو) باید شهریه ثابت خود را پرداخت نماید تا استاد امکان ثبت نمره را برای دانشجو داشته باشد.
نکات حائز اهمیت معرفی به استاد پیام نور
- ✓ اولین نکته و مهمترین نکته این است که در معرفی به استاد دانشگاه پیام نور همه چیز از منبع امتحان تا نمره در اختیار استاد است.
- ✓ درس های عملی،کارورزی،کارآموزی و پروژه برای دانشجویانی که میخواهند به صورت معرفی به استاد پیام نور انتخاب نمایند ممنوع می باشد.
- ✓ تعداد واحد درسی در معرفی به استاد ملاک نیست، شما فقط میتوانید 2 درس (حالا هر چند واحدی که میخواهد باشد)، انتخاب کنید (در دوره کارشناسی ارشد فقط می توانید 1 عنوان درس را به عنوان معرفی بردارید.)
- ✓برای تاریخ معرفی به استاد پیام نور در هر زمانی میتواند باشد به جز ایام امتحانات سراسری دانشگاه پیام نور که معمولا دانشگاه پیام نور تاریخ و شهریه معرفی به استاد را در تقویم آموزشی اعلام میکند.
- ✓و اما استاد معرفی به استاد کیست ؟ این موضوع بستگی به مرکز آموزشی دارد که می تواند از میان اساتید محترم استاد را برگزیند و دانشجو معمولاً نام استاد را می داند اما در همین حین بعضی از مراکز هستند که اسم استاد را به دانشجویان نمی گویند.
- ✓برای منبع امتحانات معرفی به استاد می توان گفت که تمامی منبع هایی که در لیست منابع آورده شده است منبع امتحانی است ولی چون اختیار درس معرفی به استاد با اساتید است استاد می تواند منبع یا حجم منبع را تغییر دهد . در اصل برای معرفی به استاد پیام نور می توان گفت که تمامی اختیارات در دست استاد است.
- ✓یکی از درس های عمومی که نمی توان آن را به عنوان معرفی به استاد برداشت درس جزء ۳۰ قرآن کریم است.
- ✓در ثبت نمره معرفی به استاد پیام نور استاد باید در همان بازه زمانی که تقویم آموزشی اعلام کرده است نمرات را وارد نماید.
- ✓ دانشجویان دوره های کارشناسی و کاردانی (هم ناپیوسته و هم پیوسته) که برای فارغ التحصیلی خودشان تنها 2 درس نظری باقی مانده باشد، با توجه به معرفی استاد دانشگاه پیام نور، دانشجو می تواند خارج از تاریخ اعلامی برای امتحانات (معمولا زودتر از امتحانات)، امتحان خود را بدهد.
- ✓ دقت داشته باشید که خود دانشجو باید به بحث معرفی به استاد دقت نماید که اولا تایم اصلی آن نگذرد دوما مجبور نشود یک ترم بماند تا بتواند درس مورد نظر را انتخاب کند.
- ✓ تمامی کارها درباره ی معرفی به استاد باید مطابق با تقویم آموزشی در 20 روز کاری تمام شود و نمره هم در سامانه گلستان ثبت شود.
- ✓ استاد درسی که شما عزیزان معرفی را با آن شخص برداشته اید باید در تاریخ که گفته شده است به صورت رسمی و با نظارت دقیق، امتحان به صورت کتبی گرفته شود و برگه دانشجو را به مرکز امتحانات تحویل بدهد.
- ✓ سوالی که خیلی از دانشجویان دارند این است که استاد را میتوانند خودشان انتخاب کنند؟ در جواب به این سوال باید گفت خیر. در انتخاب استاد (به صورت دلخواه) دانشجو نقشی ندارد و مرکز مربوطه تصمیم انتخاب استاد را اتخاذ می کند.
- ✓ سعی کنید بعد از موافقت دانشگاه با درخواستتان مبنی بر معرفی به استاد، سریعا با استادی که مرکز تعیین کرده است مشورت کنید و تایم و نحوه امتحان را با استاد مشخص کنید. (همه چیز در دست استاد است. مثلا دو روز بعد از انتخاب واحد امتحان بگیرد یا اصلا امتحان نگیرد و مقاله یا کار تحقیقاتی از دانشجو بخواهد.)
در قسمت زیر می خواهیم به بررسی مراحل ثبت درخواست معرفی به استاد در دانشگاه پیام نور بپردازیم و اگر دانشجوی تمام شرایط ذکر شده را داشته باشد می تواند مراحل زیر را طی کند.
- ورود به سیستم گلستان و ثبت درخواست خود مبنی بر معرفی به استاد پيام نور
- دانشجو باید به کارشناس آموزشی خود مراجعه نماید تا نام استاد را تایید و پاسخنامه مهر شده تک درس را تحویل بگیرد
- مراجعه دوباره به کارشناس آموزش برای تایید کردن نام استاد در سیستم گلستان و تحویل دادن پاسخنامه مهر شده تک درس.
- مراجعه کردن به استادی که تعیین شده است برای هماهنگی امتحان درس
- شرکت کردن در امتحان
- بعد از امتحان باید پاسخ نامه تایید شده را تحویل به واحد امتحانات داده برای ثبت نمره در همان روز.
مراحل معرفی به استاد پیام نوردر سیستم گلستان
دیدگاهتان را بنویسید