راهنمای جامع نوشتن فصل دوم پایان نامه (1800 نمونه کار + نکات + توضیحات)
هرآنچه که باید در مورد نوشتن فصل دوم پایان نامه بدانید
فصل دوم پایان نامهها همان بخشی است که به تحقیقات و مطالعات قبلی در زمینه مورد نظر اختصاص دارد. در نتیجه وجود این قسمت میتواند برای تشریح مبانی نظری پایان نامه بسیار مفید و حیاتی باشد. این بخش معمولا با نامهای «مقدمه»، «بررسی مبانی تحقیق»، «بررسی ادبیات موضوع» یا «بررسی مبانی نظری پژوهش» شناخته میشود. اما فارغ از این نامها، در این بخش باید به مفهوم و اهمیت موضوع پایان نامه خود اشاره کنیم و سپس با جزئیات بیشتر به تحقیقات و مطالعات قبلی در این زمینه پرداخته و نتایج آنها را بررسی نماییم.
همچنین شما عزیزان میتواند در با خرید فصل دوم پایان نامه و دیدن نمونه فصل دوم پایان نامه ارشد ذهن خودتان را برای نوشتن فصل 2 پایان نامه خود آماده کنید پیشنهاد ما این است که با توجه به موضوع مربوط به کارتان از بین 1800 فایل مبانی نظری و فصل دوم یکی را که مربوطه به پژوهشتان است دانلود کنید(مزایا: آشنایی با فصل دوم پایان نامه، آشنایی با نوحه نوشتن فصل دوم پایان نامه، بررسی فصل 2 پژوهشگران قبلی و استفاده از تجربیات این عزیزان و….)
نوشتن فصل دوم پایان نامه
فهرست
- آشنایی با محتوای فصل دوم پایان نامه
- اما در بخش دوم
- نمونه كار فصل دوم پایان نامه
- تشریح ادبیات و مبانی نظری تحقیق در کنار پیشینه تحقیق
- نکاتی برای انتخاب مبانی نظری
- بخشهای مختلف بنیاد نظری
- مراحل نگارش پیشینه تحقیق
- چگونه این بخش را بنویسیم؟
- نکات کاربردی برای جمع آوری اطلاعات فصل دوم پایان نامه
- بهترین سایت برای پیدا کردن منابع فصل دوم پایان نامه
- چگونه فصل دوم پایان نامه ارشد را بنویسیم؟
- فصل دوم پایان نامه چند صفحه است؟
- هنر نویسنده پایان نامه در چیست؟
- رفرنس دهی مناسب فصل دوم پایان نامه
- وظایف محقق در فصل دوم پایان نامه
- منابع
آشنایی با محتوای فصل دوم پایان نامه
فصل دوم هر پایان نامه به صورت کلی شامل مقدمه، مبانی نظری، پیشینه تحقیق، جمع بندی کلی و معرفی سازمان است. ضمن اینکه باید چهارچوب نظری و مدل مفهومی پایان نامه را هم ارائه کند. با این تفاسیر حتما به این سوال میرسید که فصل دوم پايان نامه چگونه بنويسم. در ادامه به این مسئله میپردازیم. اما برای شروع در ذهن داشته باشید:
- بخش مقدمه معرفی محتوای فصل را در بر میگیرد.
- بخش مبانی نظری، نظریههای مرتبط با موضوع که همگی قابل بحث هستند را ارائه میکند.
- بخش پیشینه تحقیق باید تحقیقات داخلی و خارجی مرتبط با موضوع را دربر داشته باشد.
- جمع بندی کلی به معنی جمع بندی از مجموع ادبیات پیشینه است.
- معرفی سازمان همان معرفی و تشریح سازمان مورد مطالعه است.
- بخش چهارچوب نظری باید متغیرهای پژوهش را تشریح کند.
- منظور از مدل مفهومی همان مدل رابطه بین طرح نظری و اطلاعات ارائه شده در پایان نامه است.
در کل میتوانیم فصل دوم پایان نامه را به دو بخش اصلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق تقسیم کنیم. در بخش اول، محقق باید به تفصیل مفاهیم علمی پایه و مستندات مرتبط با موضوع تحقیق را شرح دهد تا بتواند مفهوم مورد نظر خود را به خواننده منتقل کند. هدف این قسمت، توضیح دادن تئوریها و مفاهیم اساسی است که در زمینه تحقیق استفاده میشوند. به عنوان مثال، در یک تحقیق در زمینه پزشکی، محقق باید به توضیح بیماری، علائم، علل و درمان آن بپردازد.
اما در بخش دوم
در بخش بعدی، مطالعات پژوهشی و علمی مرتبط با موضوع تحقیق مورد بررسی قرار میگیرند. هدف از این بخش، یافتن منابع اطلاعاتی مختلف و مرور آنها با هدف اشراف به ابعاد مختلف موضوع تحقیق است. با مرور منابع مختلف، محقق میتواند به تحلیل و بررسی کارهایی که قبلا در زمینه تحقیق انجام شدهاند بپردازد و همچنین مشخص کند که تحقیق فعلی چه کاربردی دارد و به چه نیازهایی پاسخ میدهد. به عنوان مثال، در یک تحقیق در زمینه اقتصاد، محقق باید به مطالعات انجام شده در زمینه مورد نظر خود، نظیر رشد اقتصادی، بیکاری و تورم، اشاره کند.
نمونه كار فصل دوم پایان نامه
از آنجایی که احتمال میدهیم درک برخی موارد به صورت تئوری برای همراهان کمی سخت باشد، امکان خرید نمونه کار فصل دوم پایان نامه را نیز برای شما فراهم کردهایم تا بتوانید با ملاحظه نمونههای نوشته شده در موضوعات مربوط با تحقیق خودتان، مسیر پیش رو را به راحتی طی کنید. بررسی این تحقیقات نوشته شده توسط دیگران میتواند به شما در درک بهتر قالب و ساختار فصل دوم، روشهای تحقیق، متدهای استفاده شده در تحقیق و همچنین موضوعات مورد بررسی کمک کند.
همچنین با جستجوی فصل دوم و بررسی این فصلها، میتوانید ایدههای جدید در مورد روشهای تحقیق، نحوه نگارش و یا حتی موضوع را بررسی کنید. این کار میتواند به درک بهتر مطالب، صرفهجویی در زمان و کاهش خطاهای نگارشی هم کمک کند. در نهایت با بررسی این موارد، میتوانید با موضوعات پژوهشی و مسائل مربوط به حوزه تخصصی خودتان هم آشنا شوید و میزان دسترسی به منابع و مقالات مرتبط با موضوع خود را افزایش دهید.
تشریح ادبیات و مبانی نظری تحقیق در کنار پیشینه تحقیق
اما همانطور که اشاره کردیم دو بخش اصلی فصل دوم پایان نامه به مبانی نظری و پیشینه تحقیق مربوط میشوند. در نتیجه بد نیست با مراحل انتخاب مبانی نظری و پیشینه تحقیق هم آشنا شویم و نگارش آنها را یاد بگیریم.
نکاتی برای انتخاب مبانی نظری
این قسمت از فصل دوم در هر پایان نامه بسیار مهم است و به همین دلیل رعایت موارد زیر هم ضروری خواهد بود:
- – بررسی نظریهها
- – نقد نظریهها
- – تعیین نوع نظریه مبنایی پژوهش
- – بررسی جوانب تئوری انتخاب شده
- – بررسی تاریخچه رویکرد مورد نظر
- – معرفی صاحب نظران رویکرد منتخب
- – معرفی متغیرهای تحقیق از دیدگاه صاحب نظران
- – ارزیابی اصطلاحات و مشخص کردن آنها برای متغیرها
- – جمعبندی یکپارچه و منطقی مبانی نظری
بخش ادبیات و مبانی نظری فصل دوم پایان نامه، با یک مقدمه کوتاه، به طول یک تا سه صفحه، آغاز میشود. این مقدمه باید مسئله تحقیق را با متغیرهای کلیدی مورد بررسی در پژوهش ارائه کند. همچنین قلمرو و ساختار مرور مطالب را هم به وضوح مطرح کند.
در بخش مبانی نظری تحقیق، با تشریح ویژگیها و ابعاد آن نظریه پیش میرویم تا روشنگری مفاهیم و هویت ایده مورد نظر، به خوبی انجام شود. در این بخش، مفاهیم اصلی مربوط به پژوهش مشخص شده و با استفاده از آثار و نوشتههای اندیشمندان مختلف تنظیم میشوند. ما با استناد به منابع معتبر و با رعایت نظمی معقول، به توصیف و تشریح این مفاهیم در چارچوب علمی میپردازیم.
بخشهای مختلف بنیاد نظری
تقریبا هر پژوهش علمی باید در ابتدا با معرفی «پیشینه کتابشناسی» شروع شود. این بخش، شامل تاریخچه و مطالعات قبلی در زمینه مورد نظر است و به منظور ارائه یک پس زمینه برای پژوهش جدید، استفاده میشود. این بخش، دانشجویان و محققان را قادر میسازد تا بهتر درک کنند که چگونه پژوهش قبلی با موضوع مرتبط بوده و مطالعات قبلی چه نتایجی حاصل کردهاند.
بخش «مبانی نظری» در فصل دوم پایان نامه، مرکز مطالعه و بررسی فلسفی و نظری پژوهش است. در این بخش، مبانی و تئوریهای مورد استفاده در پژوهش مورد بررسی قرار میگیرد. این بخش شامل مفاهیم و اصطلاحات مورد استفاده در کل پژوهش است. هدف این بخش، ارائه یک تفسیر و شرح دقیق از تئوریهای مورد استفاده در پژوهش خواهد بود.
بخش «تعریف اصطلاحات»، مهمترین بخش برای فهمیدن علوم پژوهشی است. در این بخش، اصطلاحات کلیدی مورد استفاده در پایان نامه تعریف میشوند. تعریف این اصطلاحات میتواند به خواننده کمک کند تا بهتر درک کند که در پژوهش چه مفاهیمی مورد استفاده قرار گرفتهاند.
در نتیجه، بخشهای مبانی نظری و پیشینه در کنار تعریف اصطلاحات، جزو بخشهای مهم هر پژوهش علمی محسوب میشوند. این بخشها به محققان کمک میکنند تا پژوهش خود را بهتر درک کنند و با نتایج پژوهشهای قبلی آشنا شوند.
مراحل نگارش پیشینه تحقیق
بسیار مهم است که به اهمیت کارها و تحقیقات پیشین در حوزه خود توجه کنید. با بررسی و مطالعه تحقیقات قبلی، میتوانید مسیر مناسبی برای پژوهش خود ایجاد کنید و با مقایسه نتایج به دست آمده با تحقیقات مشابه، نتیجه گیری دقیقی برای پایان نامه ارائه دهید. همچنین، لازم به ذکر است که پژوهش یک فعالیت گروهی است و هر پژوهشی باید بر اساس تحقیقات قبلی و مطالعات پیشین صورت گیرد. حتی پایان نامه شما نیز، در صورتی که جامع و کامل باشد، میتواند به یک منبع مفید برای پژوهشهای بعدی تبدیل شود. جهت مشاهده طریقه نوشتن پیشینه تحقیق کلیک کنید.
برای سهولت در نتیجه گیری، بهتر است جدولی شامل نام محقق، سال تحقیق، عنوان تحقیق، روش تحقیق، جامعه و نمونه آماری، ابزار جمعآوری اطلاعات و نتایج را تهیه کنید. با توضیحات مناسب در هر یک از این موارد، بهترین اطلاعات را برای خوانندگان فصل دوم پایان نامه فراهم میآورید و با یک نگاه به این جدول، آنها را قادر به نتیجه گیری درست و بهتر از پژوهش خودتان ساختهاید. لازم به ذکر است که بیشتر تحقیقات مشابه اغلب بر روی چندین موضوع مختلف تمرکز دارند، اما با استفاده از این جدول، میتوانید به موضوع خود تمرکز بیشتری داشته باشید.
چگونه فصل دوم پایان نامه را بنویسیم؟
با توجه به این نکات مهم است که بخش پیشینه پژوهش را به خوبی بنویسید. در مراحل نگارش این قسمت، جستجوی منابع و مأخذ مرتبط با موضوع باید با تعیین کلیدواژههای مورد نیاز، صورت گیرد. سپس باید منابع و مأخذ گردآوری شده را گزینش کرده و خلاصه آنها را تهیه کنیم. در این مراحل، نقد و تفسیر منابع و مأخذ نیز انجام شده و مبانی تجربی تحقیق تدوین میشود.
مرور مطالعات پیشین در هر پژوهش علمی اهمیت فراوانی دارد. این کار باعث میشود که پژوهشهای قبلی در این زمینه بهتر درک شوند و میتوان به نتیجه بهتری دست یافت. همچنین ارجاع به پژوهشهای دیگر، برای پایاننامه دانشجویان بسیار حائز اهمیت است. زیرا باعث میشود که پایاننامه به نظرات بیشتری از جمله استادان و علمای مربوطه اتکا کند و از اعتبار بالایی برخوردار باشد. همچنین با مطالعه پژوهشهای دیگر، دانشجو میتواند تسلط و اشراف بیشتری بر روی موضوع تحقیقی خود پیدا کند.
با این تفاسیر مراحل را اینگونه پیش ببرید.
- کلیدواژههای اصلی پایان نامه را تعیین کنید.
- جستجو در منابع معتبر را شروع کنید.
- منابع و مأخذ مورد نیاز خود را پیدا کنید.
- منابع و مأخذ را با گزینش بهترینها، محدود کنید.
- منابع و مأخذ را خلاصه کنید تا نگارش فصل دوم پایان نامه آسانتر شود.
- منابع و مأخذ لیست شده را نقد کنید.
- مبانی تجربی تحقیق را تدوین کنید.
نکات کاربردی برای جمع آوری اطلاعات فصل دوم پایان نامه
برای جمعآوری اطلاعات مربوط به فصل دوم هر پایان نامه، باید به چند نکته مهم توجه کنیم. از بین این نکات «گردآوری مطالب معتبر»، بسیار حائز اهمیت است. برای این منظور، تنها به جستجوی اینترنتی اکتفا نکنید و به جستجو در منابع موثق، مقالههای بین المللی و کتابخانهها نیز بپردازید.
همچنین، نکته دیگری که برای اساتید و دانشجویان حائز اهمیت است، بهروز بودن تاریخ پژوهش و مقاله مورد استفاده است. به روز بودن مطالب به شما کمک میکند تا پایان نامه یا مقاله خود را معتبر و قابل اطمینان نشان دهید. به این نکته هم توجه کنید که تقلید از پژوهشهای دیگر بدون خلاقیت، باعث کاهش اعتبار تحقیق ما میشود. بنابراین برای ایجاد خلاقیت و نوآوری، به مطالعه مقالات قبلی و جمعآوری شیوههای متفاوت هم بپردازید.
چگونه فصل دوم پایان نامه ارشد را بنویسیم؟
برای نوشتن فصل دوم پایان نامه، مطالعه پایان نامههایی که با نمرات عالی ارائه شدهاند، میتواند به عنوان یک راهنمای خوب برای دانشجویان و پژوهشگران استفاده شود. البته نگارش فصل دوم در پایان نامه بستگی به طرز فکر فرد مورد نظر دارد و نباید فقط الگوبرداری شود. همچنین هر دانشگاه قوانین خود را در رابطه با نگارش این فصل ارائه میکند. لذا رعایت این قوانین بسیار مهم است و مطالب باید به صورتی نوشته شوند که مکمل یکدیگر باشند و نظم مطالب رعایت شود. همچنین باید به استانداردهای نگارشی مثل علامتگذاری صحیح توجه شود.
استفاده از افزونههای ویراستاری مثل افزونه ویراستار میتواند به دانشجویان و پژوهشگران کمک کند تا در نگارش پایان نامههای خود تغییرات لازم را اعمال کنند.
فصل دوم پایان نامه چند صفحه است؟
به طور کلی، فصل دوم باید شامل مطالبی باشد که مکمل یکدیگر هستند و به صورت منسجم و منظم ارائه شدهاند. همچنین، تعداد صفحات فصل دوم پایان نامه ارشد بین ۱۵ تا ۴۰ صفحه است. بنابراین، باید به اندازه مناسبی مطالب را در فصل دوم قرار داده و همچنین از زیادهروی یا کمگویی خودداری کرد.
توصیه میکنیم این بخش را چند بار بنویسید
به افرادی که میخواهند پایان نامه خوبی داشته باشند، توصیه میکنیم فصل دوم را حداقل سه بار نگارش کنند. در بار اول، بهتر است تعاریف و مطالب گردآوری شده را به صورت فیش نویسی تهیه کنند. سپس، بخشهای جمع آوری شده را مطالعه کرده و از یک طرح مشخص برای چیدن این اطلاعات استفاده کنند. پیشنهاد میشود که برای نوشتن پیشینه پژوهش از رویکرد قیفی استفاده کنید. به عبارت دیگر، ابتدا یافتههای کلی در زمینه پژوهش را مطرح کرده و در ادامه، دامنه یافتههای پژوهشی را به موضوع تحقیق خود محدود کنید.
در نهایت سوال پژوهش را مشخص کنید. با این کار، خواننده را به شیوهای ماهرانه به موضوع پژوهش هدایت کردهاید. در مرحله سوم نوشتن فصل دوم پایان نامه، باید همه اطلاعات گردآوری شده را زبان محقق خلاصه شوند.
در نگارش فصل دوم، باید به سبک نگارش نیز دقت شود. این مسئله شامل یکپارچگی متن، تیترها، سطح کاربرد کلمات و مثالها و نمودارها و جداول، روش ارجاعدهی مطالب و غیره است. همچنین، هر مطلب باید مکمل مطلب بعدی و قبلی باشد تا متن به انسجام برسد. از پراکنده نویسی و کلیگویی در پایان نامه خود به طور جدی اجتناب کنید.
یکی از قوانین در نوشتن فصل دوم هر پایان نامه، این است که زمان اتمام یک پاراگراف، به منابع آن پاراگراف اشاره کنیم. برای این کار، باید از روشهای استاندارد ارجاعدهی در انتهای هر جمله یا پاراگراف توجه کنیم.
هنر نویسنده پایان نامه در چیست؟
هنر یک محقق این است که بداند چه مطالبی را در متن تحقیقاتی خود قرار دهد و کدام مورد را حذف کند. همچنین، باید به دقت تعیین کنید چه مطالبی برای این فصل از پایان نامه لازم نیست و به موضوع مورد بررسی، ارتباط مستقیم ندارد. حجیم کردن بیهدف این فصل، نشان میدهد محقق دید ضعفی به موضوع دارد و مشخص است که او هنوز درباره محدوده مورد بررسی، اطلاعات کاملی به دست نیاورده است. لذا، باید برای نگارش فصل دوم پایان نامه، با دقت و دانش لازم پیش بروید تا به نتایج مطلوب و مفیدی برسید.
رفرنس دهی مناسب فصل دوم پایان نامه
به طور خلاصه، در فصل دوم هر پایان نامه، باید از مطالب معتبر و علمی استفاده کنیم و از مطالب غیرمعتبر و غیرعلمی خودداری نماییم. بهترین راه برای استخراج مطالب معتبر، استفاده از مقالات خارجی است. با مطالعه مقالات اصلی مرتبط با موضوع پایان نامهمان، میتوانیم به جنبههای مختلف موضوع پرداخته و فصل دوم پایان نامه را بهبود دهیم. همچنین، در فصل دوم باید به هر مطلبی که استفاده میکنیم، رفرنس دهیم تا مخاطبان پایان نامه بتوانند با مطالب منبع آشنا شده و صحت و قابل اعتماد بودن آن را بررسی کند.
مقالات داخلی یا خارجی؛ کدام یک مهمتر است؟
توصیه میکنیم برای نوشتن پایان نامه با کیفیت و قابل قبول، به هر دو منبع داخلی و خارجی توجه کنید. با مطالعه مقالات داخلی، میتوانیم مشکلات داخلی کشور را بررسی کرده و با پژوهشهایی که تا به حال در کشور انجام شده است، آشنا شویم. اما بهترین راه برای بهبود کیفیت پایان نامه، مطالعه مقالات خارجی معتبر است. با مطالعه مقالات خارجی، میتوانیم با جدیدترین پژوهشها و نتایج بینالمللی مرتبط با موضوع پایان نامهمان آشنا شویم و از آن استفاده کنیم. لذا، بهترین روش برای نوشتن یک پایان نامه با کیفیت، مطالعه و استفاده از هر دو منبع داخلی و خارجی است.
در واقع برای پاسخ به این سوال که آیا لازم است در فصل دوم پایان نامه هم مقالات خارجی خوانده شود و هم مقالات داخلی؟ باید بگوییم که به دلیل توسعه اقتصادی و فناوری در کشورهای پیشرفته، آنها قادر به انجام پژوهشهای پیشرفتهتر و جامعتر هستند. با مطالعه پژوهشهای انجام شده در این کشورها، میتوانید از آخرین دستاوردها، فناوریها و مطالعاتی که در زمینه مورد نظرتان انجام شدهاند، بهرهمند شوید.
علاوه بر این، با مطالعه پژوهشهای انجام شده در کشور خودمان، میتوانید از مشکلات، چالشها و راهحلهایی که در این پژوهشها برای حل مسائل مطرح شدهاند، آگاه شوید. اینگونه میتوانید برای انجام پایان نامه خود یک جهتگیری مناسب داشته باشید و بهترین راهحلها را انتخاب کنید.
به طور کلی، فصل پیشینه یا ادبیات پژوهش، به عنوان یکی از بخشهای مهم و ضروری در هر پایان نامه، باید با دقت و دانش کافی نگارش و بهینهسازی شود تا بهترین نتایج را برای پایان نامه شما به ارمغان آورد.
نمونه جمع بندی نمونه فصل دوم پایان نامه ارشد
خلاصه و جمع بندی
آموزش مهارت زندگی در برنامه های مختلف مورد پژوهش که با همیت محققان زیادی انجام شده است کارآمد و مفید بوده. مانند: سوء مصرف مواد و برنامه های پیشگیری از ان ، بالا بردن هوش، پیشگیری از بی بندوباری جنسی، جلوگیری از ایدز و بالا بردن اعتماد به نفس افزایش رضایت زناشویی در زندگی .مجموعه ای از سبکهای ارتباطی مثبت و کارآمد مثلبیان همدلانه و مناسب، مشکلات خانوادگی و طریقه حل آن، درک و فهم همسر خود و حل مشکلات زندگی مثل ترک کردن مواد مخدر که این ها با رضایت زناشویی در زندگی در بین همسران می تواند همبسته باشد. بنابراین با توجه به نتایج به دست آمده از مطالعات قبلی در رابطه با این موضوع می توان انتظار داشت که مطالعه حاضر دیدگاه جدیدی از این مهارت ها را از بعد روانشناسی ارائه دهد و راهکارهای مناسبی را برای بهتر شدن رضایت زناشویی بیماران معتاد پیشنهاد کند .
وظایف محقق در فصل دوم پایان نامه
با توجه به تمامی موارد که تاکنون ذکر شدهایم، احتمالا میتوانید وظایف یک محقق در زمان نوشتن فصل دوم را حدس بزنید. برای تکمیل فرضیات ذهنی شما میتوانیم موارد را اینگونه دسته بندی کنیم.
- بررسی پیشینه تحقیق: محقق باید پیشینه تحقیق را با دقت بررسی کند و با استفاده از منابع داخلی و خارجی، به دنبال اطلاعات و جزئیات لازم برای درک بهتر موضوع خود باشد.
- ارزیابی موضوع: پژوهشگر باید بعد از بررسی پیشینه در فصل دوم پایان نامه، موضوع خود را به طور کامل ارزیابی کند و در صورت نیاز، بهروزرسانی و تغییرات لازم را اعمال نماید.
- نقد و تفسیر موضوعات مورد بررسی: محقق باید به بررسی و تفسیر نتایج و یافتههای پژوهش خود بپردازد و مشخص کند که چگونه این نتایج با موضوع پژوهش مرتبط هستند و چطور به توسعه آن کمک میکنند.
- مقایسه با تحقیقات مشابه: پژوهشگر باید به بررسی تحقیقات و نظریات مشابه در زمینه مورد نظر خود و مقایسه آنها با پژوهش جدید بپردازد.
- مرور منابع مرتبط: دانشجو باید به مرور منابع داخلی و خارجی (از جمله کتابها، مجلات و مقالات، پایاننامههای دیگر و…) بپردازد و در صورت لزوم از آنها استفاده کند.
- بررسی منابع خارجی: محقق باید به بررسی منابع خارجی مرتبط با موضوع پژوهش خود بپردازد و به دنبال اطلاعات مفید در زمینه مورد نظر خود باشد.
به طور کلی، تدوین فصل دوم پایان نامه بسیار مهم است و محقق باید به دقت و با استفاده از منابع مختلف، به بررسی و تحلیل جزئیات و نکات مختلف موضوع خود بپردازد.
کلام آخر
با توجه به تجربیات و مشاهدات، توصیه میکنیم که حتما مراحل نگارش فصل دوم پایان نامه را خودتان انجام دهید و فریب تبلیغات افراد و موسسات غیر قانونی برای نگارش پایان نامه و فصول آن را نخورید. تنها در این وضعیت است که بار علمی شما و کشورمان را ارتقا میدهیم. با توجه به مقالاتی که در سایت ما یعنی سایت پایان باما وجود دارد به راحتی میتوانید تمامی اطلاعات در مورد اینکه فصل دوم پایان نامه شامل چه چیزی است یا طریقه نوشتن فصل دوم پایان نامه را بیابید و به راحتی خودتان آن بنویسید و ویرایش کنید . حتی شما عزیزان میتوانید با دانلود فصل دوم پایان نامه از قسمت مبانی نظری و فصل 2 پایان نامه اولا متوجه ساختار، تعداد صفحات، نحوه درست نویسی، طریقه رفرنس دهی، آشنایی با موضوع های شبیه به کارخودتان و… به راحتی هرچه تمام تر فصل دوم خود را بنویسید .
لازم به ذکر است که بگوییم درست است در نگاه اول فصل دوم پایان نامه آسان به نظر میرسد اما با توجه به پایه بودن پایان نامه شما از اهمیت ویژه ای برخوردار می شود و اگر دقت کافی را نداشته باشید میتواند به شما و کار پژوهشیتان آسیب وارد کنید .
منابع
تدوین پایان نامه، رساله، طرح پژوهشی و مقاله علمی تألیف دکتر سید جمالالدین طبیبی و همکاران
مدیریت ترازمند مقالات با رویکرد از تدوین تا انتشار تالیف دکتر محمد آقایی و همکاران
دیدگاهتان را بنویسید